Festival, ktorý podporí domácu scénu v náročných časoch !!!

Festival, ktorý podporí domácu scénu v náročných časoch !!!
Logo

  16.07.2020

Koncom júla, konkrétne 24. až 26. júla 2020, sa už druhýkrát stanú jedinečné modranské priestory dejiskom sympatického mestského hudobného festivalu Zvuk for Modra. Výnimočná česká klaviristka, skladateľka, aranžérka a producentka Beata Hlavenková predstaví v Modre svoju novú nahrávku s poetickým názvom Sně. Po prvýkrát vo svojej kariére sa zhostí úlohy speváčky a jej hudobným spoluhráčom bude slovenský trubkár Oskar Török. Česko-bieloruské duo Zabelov Group prinesie jazz, ktorý jazzom úplne nie je.

V piatok vystúpi Katarína Máliková, v sobotu LONGITAL, mladé jazzové talenty Kristin Lash a Jakub Grey (čiže Kristína Mihaľová s Jakubom Šedivým) a nadžánroví GrooveHub s ich pulzujúcimi groovami a nespútanými rytmami plnými rockovej dravosti. Počas jazzových raňajok v novootvorenom Cuvée nám sobotné a nedeľné ráno spríjemnia Bossa Nova João Gilberto Quartet a Agi Hlavenková band.

Festival z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Za podporu a spoluprácu ďakujeme Mestu Modra, KC Modra a ECAV Modra. 

Viac info na: www.zvukformodra.sk

Kristína Mihaľová a Jakub Šedivý © Patrick ŠpankoKristína Mihaľová a Jakub Šedivý © Patrick Španko
GrooveHub © Patrick ŠpankoGrooveHub © Patrick Španko

Kúpiť  |  Archív od roku 2005 - Jazzovinky Tlačová správa