Voicingers na Slovensku - Banská Štiavnica !!!

Voicingers na Slovensku - Banská Štiavnica !!!
Plagát

3. - 9.8.2020, Banská Štiavnica, SK   28.07.2020

Festival Voicingers má v Poľsku dlhoročnú tradíciu, verzia „on Tour“ sa koná na Slovensku už tretí rok a tento rok od 3. - 9. augusta v umelecky ospevovanej Banskej Štiavnici! Hlavná myšlienka festivalu slúži hudbe, hudobníkom a tým, ktorí majú k hudbe úctu. Podporuje mladých hudobníkov, ale aj pedagógov v práci s tými, ktorých umelecká dráha sa už dávno začala. Voicingers funguje tiež pre tých, ktorých život je umenie, pre ktorých je tvorivý prístup vo všetkých formách činnosti nepostrádateľnou podmienkou pre naplnenie cesty cez meandre života plného tajomstiev.

Grzegorz Karnas © Patrick ŠpankoGrzegorz Karnas © Patrick Španko
Alan Wykpisz © Patrick ŠpankoAlan Wykpisz © Patrick Španko

Tohtoročná edícia prináša okrem tvorivých workshopov aj originálne hudobné projekty, v ktorých element improvizácie je osou a kľúčom k tvorbe hudby. S mladými záujemcami pricestujú popracovať hudobníci z Poľska, Kolumbie, Čiech a Slovenska. Aj napriek tomu, že toto medzinárodné stretnutie hudobnej kreativity nie je jednoduché zorganizovať, tím Voicingers prináša verziu, ktorá prinesie slovenským spevákom, hudobníkom a pedagógom možnosť stráviť inšpiratívne dni v Banskej Štiavnici a vyskúšať si, ako sa pracuje na spoločnom hudobnom projekte, možnosť byť svedkami koncertov, ktoré budú vytvorené len pre tento festival, možnosť byť s hudobníkmi celý čas, hrať s nimi na večerných jam session. Voicingers v špeciálnej slovenskej edícii je pre spevákov (začiatočníkov a pokročilých), hudobníkov a pedagógov. Maximálny počet zaregistrovaných môže byť 25 osôb. Všetky workshopy sú zdarma. Prihlásení účastníci si hradia len ubytovanie a stravu.

Kompletné informácie o workshopoch, lektoroch, koncertoch, ale aj prihlasovací formulár nájdete tu: http://voicingers.com/pl/tresc/o-festivale/o-workshopoch


Ak máte voľný čas, chuť tvoriť a naučiť sa niečo nové, neváhajte, príďte !!!

Edilson Sanchez © Patrick ŠpankoEdilson Sanchez © Patrick Španko
Anna Gadt © Patrick ŠpankoAnna Gadt © Patrick Španko